Nieuws/Agenda
Donderdag 1 oktober j.l. ging mijn "Die Klage um Linos" in première in het Muziekgebouw aan 't IJ door het Asko|Schoenberg ensemble o.l.v. Reinbert de Leeuw met countertenor Kaspar Kröner. Het was een overweldigend succes! Ook in Arnhem en Den Haag (Dag in de Branding) kregen de spelers en componist een staande ovatie. Radio 4 (Omroep Max) heeft het concert in Amsterdam opgenomen en dat is daar de komende tijd nog te beluisteren. In de NRC verscheen een recensie over het concert in Arnhem.

Begin augustus kreeg ik het bericht te horen dat de opdracht voor het Asko Schoenberg ensemble door zal gaan. De première datum van dit nieuw te schrijven werk voor countertenor en ensemble zal plaatsvinden op 1 oktober 2015 in het Muziekgebouw aan 't IJ.

25 oktober (2014) a.s. is er een concert in Gouda (Gouda Studio's) met op het programma de Maan, de zee en andere vertellingen van Hofman, en de Oefeningen van volharding. Het concert vormt de opening van een expositie van beeldend werk van Wim Hofman. Om 16.30 zal de expositie worden geopend met meteen aansluitend het concert. Tijdens deze expositie die t/m 4 december te zien zal zijn, zal er hoogstwaarschijnlijk nog meer muziek van mij te horen zijn, gerelateerd aan het werk van Hofman.

Per 7 juni 2014 is deze website helemaal vernieuwd. Raven van Noorden heeft de site ontworpen.

Veel van mijn muziek is nu te beluisteren via YouTube. Zoek op Astrid Kruisselbrink en op titels van stukken of kijk op deze site waar alle links naar YouTube zijn te vinden bij de verschillende composities en de audio/video pagina.
Nieuws
Astrid Kruisselbrink
Componist
Astrid Kruisselbrink
Componist